Refurbish your ship for a low cost price

This blog article is written in Dutch, if you are intersted in the translation don’t hesitate to contact us. We will provide you the English version for free. If you have any questions please ask us! afdekzeil

 

Een schip, wellicht heeft u ook een schip en kunt u het goed vinden in dit artikel. Mocht u niet in het bezit zijn van een schip kijk dan gerust deze blog, wellicht staat hier handige informatie in voor de toekomst wanneer u toch overweegt een schip aan te schaffen. Dit artikel zal gaan over slijtage van bepaalde onderdelen en hoe je deze eenvoudig maar goedkoop kan renoveren. 

 

Als eerst is het hebben van een schip natuurlijk leuk, het varen tijdens de waren zomers, het hebben van een prachtige schip waardoor je altijd kunt varen en op vakantie kunt gaan wanneer jij zelf wilt, dat is ideaal! Maar er zitten ook minpunten aan. Zo zijn er onderdelen die slijtage gevoelig zijn en waar onderhoud noodzakelijk voor is denk bijvoorbeeld aan bootkussens, een afdekzeik en een buiskap. Dit is natuurlijk vervelend maar wij hebben hiervoor de passende oplossing.

 

Marinestofferingen is een Zeilmakerij Almere die al ruime tijd actief is op het gebied van renovatie voor bootkussens, een afdekzeil of een buiskap. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar bedrag. Bij ons betaald u nooit teveel! Ergens goedkoper gezien? Dat kan niet, toch wel? Bij ons betaald u het laagste bedrag. Door onze CAD Systeem kunnen wij altijd alles nauwkeurig meten waardoor het precies op maat gecreëerd wordt. Wij maken tevens gebruik van de hoogste kwaliteit soort waardoor uw bootkussens, een buiskap of een afdekzeil weer een aantal jaren mee kan. Daarnaast bieden wij ook geweldige service.

 

Ben je geïnteresseerd maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij komen naar uw boot toe om de boot te bekijken en te meten. Wij kunnen eventueel op locatie een tekening maken waardoor u weet waar u aan toe bent, hoe het eruit komt te zien en ook belangrijk wat de kosten zullen bedragen. Aan de hand van deze informatie zullen wij op locatie of in onze werkplaats aan de slag gaan.

 

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij Informeren u graag vrijblijvend over onze diensten en producten. Hopelijk zien we u snel en kom gerust langs voor een bak koffie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *